fbpx

Panevėžio liberalams ir toliau vadovaus V. Jakštas

279148712_355241896632246_3623430037675123674_n

Šiandien vykusiame visuotiniame ataskaitiniame susirinkime Lietuvos Respublikos Liberalų sąjūdžio Panevėžio skyrius pirmininku vėl išsirinko 63 metų Panevėžio miesto mero pavaduotoją Valdemarą Jakštą. Skyriaus pirmininku politikas renkamas nebe pirmą kartą ir jam vadovaus porą metų.

Planas – atsijauninti

„Svarbiausias mūsų tikslas – atsinaujinti ir atsijauninti. Norima pritraukti, kuo daugiau jaunų žmonių. Skyrius pasipildė keliais jaunais žmonėmis, kurie suaktyvino skyriaus darbą. Todėl senbuviai partijos nariai mano, kad būtina kviesti į partiją kuo daugiau jaunų – liberaliai mąstančių jaunų žmonių. Juolab kad jauni žmonės visada įkvepia dirbti naujoviškai ir kitaip“, –  sakė V. Jakštas.

Darbus turi tęsti jauni žmonės

Pasak dviem metams išrinktam skyriui vadovauti liberalo, planas – paprastas.

„Kuo daugiau į skyrių atvesti naujų ir jaunų žmonių. Tai – labai svarbu, nes partija gali atsinaujinti tik per jaunus žmones, kurie ateityje galės perimti tęstinius darbus, dalyvauti politikoje, rinkimuose. Jauni žmonės išsilavinę ir jų pasaulėžiūra kitokia. Partijai reikia naujų jaunų vėjų“, – sakė V. Jakštas ir teigė, kad šiuo metu Liberalų sąjūdžio Panevėžio skyriuje aktyviai dalyvaujančių veikloje – apie 40 narių.

Išrinkti ir pavaduotojai

Šiandien vykusiame Liberalų sąjūdžio Panevėžio skyriaus susrinkime be pirmininko, išrinkti ir du pavaduotojai bei skyriaus Tarybos nariai. V. Jakšto pavaduotojais išrinkti Laimutis Sėdžius ir Teresė Škutaitė.